Az exkalapalatt.com bezárt.

Switching on the site soon ...

Köszönjük mindenkinek az eddigi megtisztelő figyelmet, azonban mi bezártuk a boltot, nincs többé exkalapalatt.com. Ha mindenképp növény és gombatermesztéssel kapcsolatos magyar nyelvű oldalt keresel akkor ajánlom az exkalapalatt.info-t és a daath.hu-t. A kender gyógyászati célú felhasználásával kapcsolatos infókat az orvosikannabisz.com oldalon találsz. Magyar nyelvű alfórumja van az icmag-nak is.

Az exkalapalatt.info nem gyűjt IP-t sem az oldalon, sem a szerveren. Ezt azonban nem kell elhinni. Bárhova mész, bárkivel beszélsz, bármit szeretnél feltölteni a netre, előtte gondoskodj a személyes anonimitásodról. Használj Tor-t, Vpn-t vagy más proxykat. Oldalakra regisztrálni csak nyilvános wifiről. Sose írj kényes infókat egy oldal belső levelezőjében. Használj Privnote-ot.

Az itteni reged az exkalapalatt.info-n is él, nincs szükség új regisztrációra.

Regisztrációkor lehetőleg ne magyar email-t adj meg. Csinálj egy gmail-t vagy bármi mást. A konfirmációs email 10 percen belül megjön. Ha nem találod akkor a spamban keresd. Ha ott sincs akkor olyan emailt adtál meg amit az oldal nem fogad el.

Bármilyen információmegosztó oldalon érdemes előbb olvasni, csak aztán írni. A kereső funkció sokat segít. Ha az olvasással és a keresővel sem jutsz eredményre olyankor érdemes a fórumon előbb köszönni, bemutatkozni, majd csak eztán követelőzni, tapasztalatok szerint ilyen eljárással magasabb a válaszadási hajlandóság mindenki részéről. Bár fórumtopikot bárki nyithat, talán célravezetőbb keresni egy témába vágót. A francnak se hiányzik a 423. "Help, sárgul, segíccség".

Ha ugyan azt a kérdést több topikban teszed fel, különösen ha olyanban aminek semmi köze az általad boncolni kívánt témának, olyankor nagy az esélye, hogy mindet törli a mod. Nehezen viselik a flémelést. Ha a többször feltett kérdésedre nem kapsz választ annak jó eséllyel ez az oka. Ha ezen felháborodsz és válaszokat követelsz olyankor a regisztrációd is megszűnik. Minden mod nevében bocsánatot kérek előre is.

Amikor emailen kérsz segítséget olyankor jusson eszedbe, hogy minden oldalt neked építettek és az oldal építőinek munkáját teszed a víz alá azzal, hogy megpróbálsz fű alatt kommunikálni. Semelyikünk sem magántanár, nincs magánórás korrepetáció. Hogy hogyan csináld jól az le van írva a cikkekben. Ha nem tudsz ehhez hozzátenni akkor legalább mutasd meg azt, hogy te hogy csináltad rosszul. A hibákból mindenki többet tanul. Mindenki. Én is.

Ha az oldal korlátlanul hostol képeket akkor is érdemes feltöltés előtt leméretezned a képeket 1920px alá. WP oldalakon a médiatárba feltöltött képeket tud csak kezelni a fórum. Ha képet töltesz egy oldalra előtte töröld az exif és gps fájlt. Ha a kép hátterében számlalevél vagy utcanév és házszám szerepel arról semmi jót nem ír az álmoskönyv. Külső képmegosztóról belinkelt képről is le lehet olvasni adatokat. A legtöbb oldal legalább fórum szinten részletesen leírja a fórum használatához és a képfeltöltéshez szükséges infókat.